Annet

Info fra fakultetet angående fremtidige utlysning av ph.d. og postdoc-stillinger 

Grunnet en presset økonomisk situasjon ved MED ser vi oss dessverre nødt til å iverksette følgende tiltak relatert til rekrutteringsstillingene (ph.d. og postdoc-stillinger):
  1. Det vil ikke bli lyst ut frie rekrutteringsstillinger høsten-22
  2. Det vil bli lyst ut 3 ph.d. stillinger høsten-22 forbeholdt forskerlinjestudenter
  3. Avgjørelse om det skal utlyses frie rekrutteringsstillinger vår-23 vil bli truffet mot slutten av høsten-22 når vi ser hvordan økonomien utvikler seg.
  4. Løfter om rekrutteringsstillinger i forbindelse med allerede innvilgende eksterne søknader, vil bli innfridd, men ansettelse i slike stillinger høsten-22 må utsettes til tidligst 1. januar-23.
  5. I de tilfeller hvor det allerede er skrevet kontrakt om ansettelse høsten-22, kan dette gjennomføres
  6. Ordningen med tildeling av rekrutteringsstillinger til eksterne prosjekter (https://www.uib.no/med/129390/tildeling-av-rekrutteringsstillinger-til-eksternfinansierte-prosjekter) stanses foreløpig og gjelder dermed ikke for søknader med søknadsfrist etter 01.09.22. For eventuell tildeling av rekrutteringsstillinger til store prosjekter kontaktes forskningsseksjonen.

Til alle enheter, fakultet og institutt.

POST – både intern og ekstern post
Internposten vil gå som normalt i hele sommer, men kun på en rute.
Eventuelle spørsmål om dette kan rettes til postansvarlig Knut-Egil Larsen:
Mobil: 905 04 899      E-post: knut-egil.larsen@uib.no

CAMPUSBUSS
Campusbussen vil være nedstengt i hele sommer. Siste tur før sommeren vil være fredag 1.juli.
Campusbussen vil gå i normal rute igjen fra mandag 15. august.

TRANSPORT OG MATERIELL SEKSJONEN
Transport og materiell seksjonen avvikler oppspart ferie gjennom sommeren.
Vi starter ferieavviklingen fra mandag 11.juli, og frem til fredag 5.august.
Kun enkle monteringsoppdrag og transportoppdrag vil bli gjennomført i denne perioden. I uke 30, fra mandag 25.juli til fredag 29.juli er enheten totalt nedstengt, og ingen materiell / transport oppdrag vil bli løst denne uken, grunnet nevnte ferieavvikling.
Større flyttinger må bestilles hos vår rammeavtalepartner Firstmovergroup.
Kontaktdata: christopher.reistad@firstmovergroup.no Mobil: 970 02 290

Vi ønsker alle våre kunder en flott og formidabel sprek sommer, i Norge.
Med vennlig hilsen
Sverre Pettersen
Leder Transport og parkseksjonen


Vil du være pasient hos en tannlegestudent?

 Har du eller noen du kjenner behov for tannbehandling? Da har du sjansen til god og rimelig behandling nå. Pasienter ved studentklinikken betaler ca. halv pris i forhold til hos vanlig tannlege. Studentene får veiledning av tannleger og spesialister ved avdelingen og godkjenner arbeidet underveis og til slutt.
Behandling hos oss er aktuelt for alle med behov for tannbehandling. Det er særlig ved avdelingene oral protetikk (kroner, broer og avtakbare tannproteser) og endodonti (rotfylling) det er mangel på pasienter til studentene våre.
Som pasient hos oss, må du kunne stille til behandling til samme tid (enten 8.15-11 eller 12.45-15.30) og ukedag i perioden du går til behandling.
Institutt for klinisk odontologi er et av tre læresteder i Norge som utdanner tannleger. Tannlegestudentene i 3.-5. studieår utfører tannbehandling på pasienter. For at tannlegestudentene våre skal få tilstrekkelig klinisk trening, er de avhengige av pasienter. Behandling hos student tar noe lenger tid enn hos en ferdigutdannet tannlege, men er til gjengjeld rimeligere.
Dersom dette kan være aktuelt for deg eller noen du kjenner, ta kontakt – pasient@uib.no – 55 58 66 00