Studie

Utdanningsseminar onsdag 26. oktober: inspirere, aktivere, demonstrere, reflektere

Til alle ved IGS og de andre instituttene ved Det medisinske fakultet, også stipendiater, post docs og interesserte studenter: Velkommen til utdanningsseminar onsdag 26.10. kl 12-16 i Midgard, Alrek Helseklynge.
I 2021 kåret Det medisinske fakultet sine første seks «meritterte undervisere». Som mange vet er samtlige seks ansatt ved IGS. Dette er mer enn, og mye viktigere enn, en fjær i hatten. Det viser at vi er et universitetsmiljø med solid kvalitet, hvor vi skaper kunnskap både ved å forske, formidle og utdanne mennesker til å tenke selv. Studier av akademiske miljøer har vist at institutter som er opptatt av sin undervisning gjerne også har mer samhold, trivsel og produktivitet i forskningen. Man, kan nemlig ikke bygge gode utdanningsmiljøer uten lagspill, trygghet og vennlighet!
IGS har i mange år hatt halvårlige utdanningsseminarer for å inspirere, demonstrere og reflektere rundt måter å skape læring på. I høst er det våre egne meritterte undervisere som vil dele noen av sine erfaringer og metoder, og selvsagt innby til deltakeraktivitet som vi vet er nødvendig for å skape læring og nytenkning . I tillegg kommer Monika Kvernenes fra Enhet for læring for å presentere den rykende ferske læreboken i medisinsk pedagogikk, «Legers Læring».
Påmelding her: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=12574134

Event in Norwegian!


Erasmusseminaret for høyere utdanning 2022

Vi inviterer til Erasmusseminaret 2022 for universitets- og høgskulesektoren som arrangeres ved NTNU i Trondheim. Nedenfor kommer et foreløpig program som forhåpentligvis vil gi deg faglig inspirasjon, muligheter for erfaringsutveksling og gleden over å treffe kollegaer som du ikke har sett på lenge!
Trondheim,28. november kl. 19:00 til30. november kl. 15:00. Les mer og påmelding her: Erasmusseminaret for høyere utdanning 2022 (erasmuspluss.no)
Event in Norwegian!