Møter

Cell Symposia: Exercise metabolism

We are delighted to announce the Cell Symposia: Exercise metabolism, will take place May 5–7, 2024 in Lisbon, Portugal.

Cell symposia: Molecular mechanisms and integrative physiology of obesity

Extended abstract submission deadline for Molecular mechanisms and integrative physiology of obesity until June 30, 2023 to allow participants more time to complete their submissions. October 13–15, 2023, Shanghai, China.


Alrekdagene 2023

2023 er året for å prioritere, og dette blir hovedtema for årets Alrekdager. Klare meldinger om innstramming og prioritering har kommet fra ministerhold til både helsesektoren og forskning- og høyere utdanning. Hvillke områder står i fare for å bli prioritert bort når midlene blir færre, og hvilke langtidsvirkninger kan dagens prioriteringsvalg få? Fredagen inviterer vi til tematiske fagdebatter, der vi utforsker hvilke samfunnsutfordringer vi her i vest er godt posisjonert til å ta fatt på – og hvordan sikre midlene vi trenger for å realisere prosjekter?
Nytt for i år er konseptet Digitale fagseminarer – hvor dyktige foredragsholdere inviteres til å snakke om viktige temaer rettet mot ansatte i helse- og omsorgstjenestene.
Alrekdagene 2023 – Alrek (alrekhelseklynge.no)
Alrek helseklynge og flere andre lokasjoner, 20.-22. september 2023


Panoramaseminaret 2023

Saman med Universitetet i Oslo har vi gleda av å invitere til Panoramaseminaret 2023 i Oslo.
Panoramaseminaret tek for seg muligheter og utfordringer i akademisk samarbeid med landa som er omfatta av Panoramastrategien: Canada, Brasil, India, Japan, Kina, Russland, Sør-Afrika, Sør-Korea og USA.
Seminaret blir en viktig møteplass for norske fagmiljø og institusjoner som samarbeider med disse landa innen utdanning, forsking og næringsliv.
Panoramaseminaret 2023 (hkdir.no)
Panoramaseminaret 2023, 12. og 13. september i Oslo