HMS og velferd

Hjertestarter i Laboratoriebygget

Det finnes nå en hjertestarter på lab-bygget som er tilgjengelig, for alle.Du finner den på nederste hylle i skapet kalt «sikresonen» i lunsjområdet i 5te etasje.
Starteren er helautomatisk og veldig lett å bruke. Det er både tale og skjerm som viser hva du skal gjøre. Den har Norsk og Engelsk språk som enkelt endres ved å trykke på en knapp. Maskinen og elektrodene kan brukes på voksne og barn, men det er en bryter som må stilles på barn eller voksen. I bærevesken ligger det også en startpakke med saks, maske for munn til munn.

Arbeidsmiljøpris ved Universitetet i Bergen 2023

Universitetet i Bergen har i sin reviderte strategiplan «Kunnskap som former samfunnet» klare målsettinger for utvikling av arbeidsmiljøet. Som ledd i dette arbeidet ble det i 2020 etablert en årlig arbeidsmiljøpris i form av diplom og en pengepremie til én eller flere prisvinnere. Les mer her: Arbeidsmiljøpris ved Universitetet i Bergen 2023
Fristen for å nominere kandidater er satt til 21. januar 2024. Prisen vil bli delt ut på HR-dagen den 16 februar 2024. Universitetets arbeidsmiljøpris 2023 (office.com)


Rektors Festkonsert 2024 med Bergen Filharmoniske Orkester 24. januar

Du er velkommen i Grieghallen fra kl. 18:30 for sosialt samvær og mingling og hvor vi byr på ett glass musserende med eller uten alkohol. Baren vil være åpen for salg frem til konsertstart kl. 19:30. Dørene til Griegsalen er åpne fra kl. 19:10. Vi regner konsertslutt til ca. kl. 20:45.
Bergen Filharmoniske Orkester – Rektors festkonsert – Billetter (tix.no)

Onsdag 24. januar kl. 19:30 i Grieghallen.


Please see the Employee Pages for UiB welfare offers

Welfare | Employee Pages | UiB


News from international HR UiB

Newsletter – January 2024.pdf (uib.no)