HMS og velferd

HMS-kartlegging 

Vernerunden er en årlig kartlegging av arbeidsmiljøet på instituttet hvor man kan melde ifra om eventuelle ønsker man har for endringer. Det er tid for den årlige HMS-kartleggingen ved instituttet. Skjemaet vil være åpent frem til på fredag 22. mars. Det er viktig at flest mulig av dere fyller det ut, ettersom dette vil gi oss best mulig grunnlag for vernerunden.
2024 HMS-kartlegging / HSE-questionnaire – Page 1 of 5 (Your info) (uib.no)
Frist: 22. mars

Mapping of HSE issues 

A HSE round is an annual inspection of working environment at the department, where you can report faults or wishes for changes. It is again time for our annual HSE survey. The form is accessible until Friday 22th March. It is important that as many as possible fill this out, as it gives a good foundation for an HSE round.
2024 HMS-kartlegging / HSE-questionnaire – Page 1 of 5 (Your info) (uib.no)
Deadline: 22th March

 


Høringer om prioritering i helse: Perspektiv, tilgang og åpenhet

Helse- og omsorgsdepartementet har sendt på høring tre ekspertrapporter om prioritering i helsetjenesten. Rapportene omhandler henholdsvis hvilket perspektiv som bør benyttes for slike prioriteringer, prioritering av og tilgang til nye metoder og åpenhet om beslutningsprosessene knyttet til slik prioritering.
Frist for instituttene til å sende innspill til fakultetet er onsdag 3. april. Fakultetet sender samlet høringssvar til departementet. Vi ber om at instituttene er tydelige på hvilke innspill som gjelder hvilken av rapportene, da fakultetet må levere separate høringssvar for hver rapport, etter departementets ønske.
Les mer her: Høringer om prioritering i helse_Perspektiv tilgang og åpenhet
Vedlegg 1 Høring – perspektiv og prioriteringer
Vedlegg 2 Høring – rapport om tilgang og priortering
Vedlegg 3 Høring – tillit til prioriteringer