Studie

Gratulerer til Kristine Kippersund Brokstad som vann posterpris for beste poster på NBS vintermøtet på Storefjell i Januar! Kristine er masterstudent på Biorecognition gruppen, veiledet av Svein Isungset Støve og Aurora Martinez.

 


Khrono og studenttidsskriftet Argument arrangerer skrivekonkurranse

Khrono og studenttidsskriftet Argument arrangerer skrivekonkurranse for alle studenter i Norge på bachelor- og masternivå. Temaet for skrivekonkurransen er håp.
Skrivekonkurranse – Argument: (argumentnett.no)
Fremtiden kan se dyster ut: Det er krig i Europa, vi står i en klima- og naturkrise. 100 millioner av mennesker i verden er på flukt. Samtidig er kvinners- og andre minoriteters rettigheter i regress flere steder. Hjemme i Norge øker de sosiale forskjellene og flere kjenner på strammere budsjett og økonomisk utrygghet.
Hvordan ha håp for fremtiden i dag?
Send inn ditt bidrag innen 10. april 2023

 


Sommerstipend innovasjon – søknadsfrist 20. mars

Jobbe på innovasjonsprosjekt i sommer? Det medisinske fakultet utlyser inntil fire stipender på opptil 50.000 kroner til studenter med praktikantopphold i en bedrift. Formålet er å lære innovasjon og entreprenørskap. Ordningen er åpen for studenter ved alle programmene på Det medisinske fakultetet. Les mer og finn søknadskjema her: https://www.uib.no/med/143916/sommerstipend-innovasjon
Du må kontakte bedriften selv, men hvis du ønsker å bli tipset om relevante bedrifter kan du registrere deg her: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=14345588.

 

Summer stipend innovation – deadline 20. march

Work with innovation this summer? The Faculty of Medicine awards up to four stipends of max 50.000 NOK to students with internship in businesses. The purpose is to learn innovation and entrepreneurship skills. Students from all programs at the Faculty of Medicine can apply. Read more and find proposal forms here: https://www.uib.no/med/143916/sommerstipend-innovasjon (Norwegian only).
You need to contact the company yourself, but can register here to receive information about relevant companies: https://skjemaker.app.uib.no/view.php?id=14345588.

 


Erasmus+ støtter samarbeidsprosjekter innenfor hele utdanningsløpet.

Nå nærmer det seg søknadsfrister for mobilitets- og samarbeidsprosjekter i Erasmus+. Det gis støtte til institusjoner i hele utdanningsløpet, så her er det muligheter for alle. Har du tenkt å søke om midler til ditt prosjekt i 2023 er fristen 22. mars for samarbeidsprosjekter. Finn din utlysning og søk her.