Studie og undervisning

Hvordan bruke KI for å redusere arbeid i forbindelse med undervisning?

Dette er spørsmålet som stilles på Institutt for global helse og samfunnsmedisin (IGS), 23. april, hvor UGLEne inviterer alle undervisere ved Det medisinske fakultetet til undervisningsseminar. Tema: «Hvordan komme i gang med, og bruke KI for å redusere arbeid i forbindelse med undervisning?» Program:
12.00-12.30 Lunsj og mingling
12.30-12.40 Innledning v professor Silje Mæland (IGS) – «Hvordan kan jeg starte å bruke KI i eget arbeid og undervisning?»
12.40-13.05 It avdelingen v Robert Heltlelid – Hva og hvordan bruke KI trygt som ansatt ved UiB?
13.05-13.35 Professor Olav Tenstad v Institutt for biomedisin – Deler erfaringer med bruk av KI i formativ vurdering.
13.35- 14.00 Diskusjon/spørsmål med Robert og Olav (ledet av Silje)
Dersom du vil ha lunsj, melder du deg på her: Undervisningsseminar 23. april – «Hvordan bruke KI for å redusere arbeid i forbindelse med undervisning?» (uib.no)
Frist for å melde seg på lunsj er 15. april. Vel møtt!
23. april kl. 12-14, Midgard i Alrek, Årstadveien 17

 


Påminnelse!

Bli med på OSKE i juni!

Administrativt og teknisk personale er nødvendig for at både OSKE12, 6. juni og OSKE6, 13. juni skal gå rundt.
Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta! Vi vet at mange synes det er utrolig kjekt å få være med på OSKE. I tillegg får vi servert lunsj og mulighet til treffe hyggelige kolleger.
Påmeldingskjema for administrativt personell til OSKE12 og OSKE6: juni 2024 – Side 1 av 4 (uib.no)
I påmeldingsskjemaet velger du hvilken eksamen og hvilke dager du kan delta. MED6 er det et større antall studenter som skal ha eksamen enn i MED12, så her er det behov for flere til å hjelpe.
Dersom dere har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Ingvild Lekven Jonsvoll – 55585407

 


Pilotprosjekter for redesign av studieprogram for å integrere digital kunnskap og forståelse i utdanningene ved UiB

Fakultetet oversender med dette invitasjon fra rektors kontor til å søke midler til redesign av studieprogram for å integrere digital kunnskap og forståelse i utdanningene. Det er satt av inntil 2 millioner kroner totalt til formålet, fordelt på totalt 2-3 pilotprosjekter med varighet på 12-18 mnd.
Invitasjon_Pilotprosjekter for redesign av studieprogram for å integrere digital kunnskap og forståelse i utdanningene ved UiB
Vedlegg Invitasjon_Pilotprosjekter for redesign av studieprogram for å integrere digital

 


Vellykket veilederseminar

Seminaret var engasjerende og fullpakket med forskningsbasert presentasjon ved førsteamanuensis Gray som omhandlet blant annet prinsipper for effektiv tilbakemelding, hva veiledere bør inngå når de gir tilbakemelding, og mye mer. En av de unike aspektene ved dette seminaret var muligheten for veiledere til å ta med eksempeltekster som de hadde slitt med å gi tilbakemelding på. Under seminaret kunne de jobbe med disse tekstene og motta konstruktiv råd fra sine kollegaer.
Vi håper å se flere veiledere på fremtidige seminarer, som drar nytte av informative økter.